Sajtószoba

Kedves Látogatónk!

A Provident Pénzügyi Zrt. sajtószobájában sajtóközleményeink érhetők el. Amennyiben további információra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségen készséggel állunk rendelkezésére.

2020. március 20.

PROVIDENT KÖZLEMÉNY - fizetési monatórium, hitelpontok, panaszkezelési tájékoztató, elérhetőségek

2019. november 30.


Harmadszor is „Legjobb Munkahely” a Provident
A Provident Pénzügyi Zrt. nyerte el nagyvállalati kategóriában Magyarország legrangosabb munkáltatói elismerését, az objektív munkavállalói visszajelzések alapján odaítélt Kincentric Legjobb Munkahely díjat, 2012 és 2014 után immáron harmadik alkalommal. A trófeát november 30-án Kamarás Zsuzsanna HR igazgató vehette át a Provident képviseletében a díjalapítótól.

2019. november 13.

Ismét a legmegbízhatóbb cégek között a Provident!
Az Opten céginformációs szolgáltató „A” szintű minősítésben részesítette a Provident Pénzügyi Zrt-t.

2019. február 15. 

TOP Employer 2019 (Kiváló Munkaadó 2019)

TOP Employer 2019 (Kiváló Munkaadó 2019) díjban részesült a Provident Pénzügyi Zrt. A TOP Employers Institute kitüntetését az ideális munkahelyi környezet megteremtéséért és az embereket előtérbe helyező humánerőforrás-tevékenységéért vehette át a vállalat február 14-én, Amszterdamban.

2018. október 12. 

Társadalmi Hasznosság Díj 2018

A Béres Gyógyszergyár Zrt. nyerte el idén a Provident Társadalmi Hasznosság Díjat, melyet immár ötödik alkalommal adtak át a Figyelő TOP 200 Gálán. Az elismerést odaítélő kuratórium indoklása szerint az egészségmegőrző készítményeket gyártó vállalat magas minőségű, innovatív készítményeivel, tisztességes üzleti magatartásával, a társadalom irányába megmutatkozó felelősségteljes munkájával példaként szolgálhat más hazai vállalkozások számára is. Nyereségét hazai fejlesztésekre és munkahelyteremtésre fordítja, az 1993-ban létrehozott Béres Alapítványon keresztül egészségügyi, oktatási célokat támogat, és érdemeket szerzett a tehetséggondozás és a magyar kultúra terjesztése terén is.

2018. február 13.

Fenntarthatósági index 2017

A londoni tőzsde fenntarthatósági indexének (
FTSE4Good) pénzügyi szolgáltatókra vonatkozó szegmensében az International Personal Finance a leányvállalatai, így köztük a magyar Provident 2017-es teljesítménye alapján a listázott cégek legfelső 15%-ában végzett.

2017. október 16.

Provident Társadalmi Hasznosság Díj 2017

Idén egy különleges turisztikai központ, az 2003-ben alapított Katica Tanya Élményközpont nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díjat, melyet immár negyedik éve adnak át a Figyelő TOP 200 Gálán. A Somogy megyei Patcán működő Katica Tanya „fenntartható élményközpontként” definiálja önmagát, és évente 68.000 látogatót fogad. A 12 hektáros létesítményben csak olyan attrakciókkal találkozhatunk, melyek nem fogyasztanak energiát, vagy saját maguk állítják elő azt. A hely alapfilozófiája, hogy ha a családok náluk töltik az idejüket, legyen kisebb az ökológiai lábnyomuk, mint ha otthon maradtak volna. A díjat odaítélő kuratórium indoklása szerint a Katica Tanya Élményközpont a szellemiségével, üzleti modelljével, megújuló energiaforrások melletti elkötelezettségével, emberközpontúságával példaként szolgálhat más hazai vállalkozások számára is. 

2017. október 12.

Nemzetközi fenntarthatósági díjak a Providentnek

A Provident Pénzügyi Zrt. „Global Sustainability Leadership” (Globális Fenntarthatósági Példakép) elismerésben részesült az október 11-12-én Dubaiban megrendezett Fenntarthatósági Világkongresszuson, egyúttal a nemzetközi zsűri az egyéni díjazottak közé emelte Szirmák Botondot, a Provident vezérigazgatóját is.


2017. augusztus 14.

Provident GfK kutatás: megvan az ajándék nyertese!

2017. március 10.


A londoni tőzsde felső 5%-ában végzett a Nemzetközi Provident a fenntarthatóság terén

2017. február 6.

Nemzetközi elismerés a Providentnek

A nemzetközi ACQ Magazin a Provident Pénzügyi Zrt.-t választotta az év kelet-közép-európai pénzügyi szolgáltatójának. A szaklap, melynek olvasói köre főként gazdasági szakemberekből és vállalatvezetőkből áll, 2006 óta díjaz olyan innovatív vállalatokat, melyek egyedülálló és hatékony megoldásokat alkalmaznak, valamint tevékenységükkel példaként szolgálhatnak a szektor más szervezetei számára.

2016. október 17.

Társadalmi Hasznossági Díj 2016

Idén a vízminőség javítása, vízi-közmű fejlesztések, egészséges vízbázisok felkutatása terén kimagasló eredményeket elért Aquaprofit nyerte a harmadik alkalommal átadott Provident Társadalmi Hasznosság Díjat. Az elismerést odaítélő kuratórium indoklása szerint az Aquaprofit egy olyan cég, mely szervezeti filozófiájával, tevékenységével példaként szolgálhat más hazai vállalkozások számára. 

2016. augusztus 17.

A pénzügyi szektor felső 7%-ába sorolja a nemzetközi Providentet (IPF)
a londoni tőzsde fenntarthatósági indexe


A londoni értéktőzsde fenntarthatósági indexe (FTSE4Good) az International Personal Finance-et (IPF), a magyar Provident anyavállalatát a pénzügyi szolgáltatók közül a legmagasabb minősítést elérő vállalatok felső 7%-ába sorolta. Ez az eredmény minden Provident leányvállalat számára büszkeség, mert az elemzők a piacok összesített fenntarthatósági eredményei alapján rangsorolják a vállalatokat. Vállalatunk maximális pontszámot kapott a vállalatirányítási, az emberi jogi és a társadalmi kategóriákban.

2016. július 4. 

Javuló életszínvonalat jeleznek a nyaralási tervek?

A Provident nemzetközi reprezentatív kutatása szerint Magyarországon 81% azon háztartások aránya, melyek elégedettek, vagy legalábbis nem elégedetlenek anyagi helyzetükkel. A nyári terveket illetően a magyarok fele tervez hosszabb-rövidebb vakációt idén.

2016. május 4.

Bővül és átalakul a Provident termékpaletta

A változó szabályozói környezetben és az egyre erősödő versenyben folyamatosan törekszünk arra, hogy a Provident termékkínálata minél inkább megfeleljen jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink igényeinek.

2016. február 25.

Középiskolás fiúk-lányok: érdekes különbségek a gazdasági ismeretek terén

Jelentős különbségek mutatkoznak a hazai középiskolás fiúk és lányok gazdasági-pénzügyi ismereteiben: míg az előbbiek 42%-a, az utóbbiak csupán közel negyede (23%) rendelkezik megalapozottabbnak tekinthető tudással a témakörben. A fiatalok rendelkezésére álló anyagi források mértéke is eltérő: a középiskolás lányok havonta 12.000 forinttal, a fiúk pont kétszer ekkora összeggel gazdálkodnak.

2016. január 11.

Cipősdoboz ajándékok - 2015. Karácsony

A Provident 1.160 cipősdoboznyi ajándékot küldött rászoruló gyermekeknek 2015 Karácsonyán.

2015. december 4.

Ismét Fogyatékosság-barát Munkahely a Provident

Harmadszorra nyerte el a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést a Provident Pénzügyi Zrt. A vállalat a megváltozott munkaképességű dolgozókért tett erőfeszítéseiért vehette át az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Amerikai Kereskedelmi Kamara, a Szövetség a Kiválóságért Egyesület, illetve a Salva Vita Alapítvány által meghirdetett díjat. A pénzintézet jelenleg közel 200 megváltozott munkaképességű kollégát foglalkoztat.

2015. december 1.

Provident Családi Kassza Index 2015

Középiskolások jövőképe: saját vállalkozás, elrugaszkodott fizetési igények, növekvő bizalom a hitelekkel szemben

2015. november 30.

Év fiatal vezetője 2015

Sulyok László, a Provident szenior kereskedelmi vezetője az „Év Fiatal Vezetője” országos megmérettetésen dobogós helyen végzett. A Coaching Team menedzsment tanácsadó cég által alapított díjra több mint ötvenen pályáztak, köztük nemzetközi és magyar nagyvállalatok, illetve a civil- és közszféra magyarországi felsővezetői.

2015. november 17.

Együttműködési megállapodást írt alá a Menedzserek Országos Szövetsége és a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége

A fiatal magyar vállalkozók munkájának segítése és versenyképességük növelése céljából stratégiai megállapodást kötött a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) és a Menedzserek Országos Szövetsége. Az együttműködési megállapodást a Fiatal Vállalkozók hetének első napján, ünnepélyes keretek közt írta alá a Menedzserszövetség elnöke Szirmák Botond és a FIVOSZ elnöke Kovács Patrik.

2015. október 16.

A Hajtás Pajtás nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díjat

Idén a Hajtás Pajtás Kft. nyerte el a második alkalommal meghirdetett Provident Társadalmi Hasznosság Díjat, amelyet a pénzügyi vállalat a Figyelővel közösen, hagyományteremtő céllal alapított 2014-ben.A Hungarian Business Leaders Forum szakmai támogatásával felkért független bíráló bizottság úgy ítélte meg, hogy a futárszolgálat egy olyan mintaértékű hazai vállalkozás, mely működését hosszú távú fenntartható stratégiai gondolkodás és felelős üzleti magatartás jellemzi.

2015. október 14.

Élénkülő kereslet és új termékek a személyi kölcsönök piacán

A pénzügyi szektorban végbement változásoknak, a hazai hitelezési piac lassú átalakulásának és a javuló gazdasági helyzetnek köszönhetően megnövekedett a személyi kölcsönök iránti igény a lakosság körében. Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója, a Provident Pénzügyi Zrt. a „Mini Kölcsön” elindításával egy újabb ügyfélszegmens számára kíván megbízható és kiszámítható pénzügyi megoldást nyújtani.

2015. október 5.

Provident Őrangyalok segítségével újult meg a kulcsi Százholdas Pagony Óvoda és Bölcsőde


Mintegy 100 vállalati önkéntes segítségével újult meg a kulcsi Százholdas Pagony Óvoda és Bölcsőde. Az intézmény egyike a "Provident Őrangyalok" pályázat idei hat kedvezményezettjének. A környező régióból érkezett segítők és a támogatott szervezet dolgozói közreműködtek az óvoda udvarának megszépítésében és kerítésének felújításában. A program keretében az elmúlt évek során több mint 70.000 munkaórát dolgoztak a Provident önkéntesei különféle egészségügyi, oktatási és szociális intézményekben. 

2015. szeptember 9.

Idén minden második szülő 50 ezer forint felett költ beiskoláztatásra

A Provident kutatásában résztvevők 30%-a annyit költ, mint tavaly, 50%-uknak nőttek a kiadásai

Az iskolakezdéssel kapcsolatos kiadások a szülők több mint negyede számára komoly anyagi problémát okoznak. Minden második szülő több mint 50 000 forintot költ a gyermekek beiskoláztatására. A legtöbbet az iskolaszerek és iskolai öltözet beszerzésére fordítják a családok. Sokan már előre takarékoskodnak a tanévkezdéssel járó kiadások fedezésére – derült ki a Provident Pénzügyi Zrt. több mint 500 – elsősorban általános- és középiskolás gyermekkel rendelkező – ügyfele körében az elmúlt hetekben végzett kutatásból.

2015. július 29.

Új termék a személyi kölcsönök piacán – 1 millió forintos összegig

A megváltozott piaci és ügyféligényekhez igazodva kibővíti termékportfólióját Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója, a Provident Pénzügyi Zrt. A vállalat a Provident Maxi Kölcsön bevezetésével lehetőséget biztosít ügyfelei számára a nagyobb kiadásokkal járó események, élethelyzetek finanszírozására, illetve a komolyabb anyagi ráfordítást igénylő célok megvalósítására. A július 29-től elérhető új forintalapú hitel maximális összege 1 millió forintig terjed, a kölcsönt az ügyfelek havi rendszerességgel törlesztik garantáltan fix részletekben, ami semmilyen körülmények között nem változik a vállalt feltételeknek megfelelően.
 

2015. június 19.

Nemzetközi kutatás: felemás vélekedés a jövőről

Magyarország: a javuló gazdasági mutatók és a stabilabb lakossági pénzügyi helyzet ellenére is aggódva tekintünk a jövőbe

2015. május 29.

Európai Üzleti Díj a Providentnek

A Provident Pénzügyi Zrt. két díjat is megszerzett a nagy presztízsű European Business Awards (EBA) idei díjkiosztóján. Az immár nyolc éve működő EBA az európai üzleti élet egyik legátfogóbb, független megmérettetése. A Londonban megrendezett díjátadón a magyar cég képviseletében Szirmák Botond vezérigazgató az Év Munkaadója kategóriájában a Nemzeti Bajnoknak járó, illetve a „Ruban d' Honneur” díjat is átvehette. Mindez azt jelenti, hogy a neves döntéshozókból és véleményformálókból álló nemzetközi  zsűri döntése alapján nem csupán Magyarországon, de immáron Európában is a legjobb vállalatok között tartják számon a Providentet.

2015. május 22.

Új elnök a Menedzserek Országos Szövetsége élén


A Menedzserek Országos Szövetségének (MOSZ) közgyűlése Szirmák Botondot választotta meg az 1990-ben alapított szervezet új elnökének. A Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója 2015. május 21-től tölti be új tisztségét. A két évvel ezelőtt az az Év Menedzsere díjat is elnyerő vállalatvezető a MOSZ alapszabálya értelmében a következő 3 évre kapott bizalmat a hazai szakmai-érdekképviseleti szervezet vezetésére.

2015. április 13.

Provident - Inest összefogás a környezetért

5,1 tonna irodai papírhulladék kezd új életet, mint környezetbarát, újrafeldolgozott alapanyagból készült háztartási és higiéniai papírtermék a Provident Pénzügyi Zrt., valamint a környezetvédelmi „újrapapír” beruházásokra specializált Inest Nonprofit Kft. közös programjának első lépéseként. Az akcióval hátrányos helyzetű fiatalok munkaerő-piaci beilleszkedését is segíti a két vállalat.

2014. december 16.

Anyagi szempontból aggasztóbb az újév, mint a karácsony

Az országos karácsonyi kutatásban megkérdezettek háromnegyede úgy gondolja, hogy a családdal együtt töltött idő a legfontosabb a karácsony során, az ajándék egyáltalán nem lényeges az ünnepi hangulathoz.  Mégis szinte mindenki készül valamilyen meglepetéssel a szűk családnak, a legtöbben maximum 20 ezer Ft értékben. A Provident Pénzügyi Zrt. kutatása szerint a válaszadók több mint kétharmada önerőből oldja meg az ünnepi kiadásokat, harmaduk viszont a januári kiadásokon igyekszik majd megspórolni a decemberben elköltött pluszpénzt.

 

2014. november 26.

Ismét a Provident a legjobb munkahely

2012 után immár második alkalommal nyerte el a Legjobb Munkahely díjat a Provident Pénzügyi Zrt. az 1000 fő feletti vállalatok kategóriában Magyarországon – derült ki az Aon Hewitt Legjobb Munkahely Felméréséből.

 

2014. november 10.

Könyvkiadót jutalmaztak az első Provident Társadalmi Hasznosság Díjjal

A Kossuth Kiadó Zrt. nyerte el az első Provident Társadalmi Hasznosság Díjat, amelyet a pénzügyi vállalat a Figyelővel közösen, hagyományteremtő céllal alapított.

 

2014. november 7.

Személyes és telefonos ügyfélkiszolgálásban a Provident a legjobb

Duplázott a Provident a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díjon: a pénzügyi vállalat személyes és telefonos ügyfélszolgálat kategóriában is a legjobbnak bizonyult az objektív felmérés-sorozat és az ügyfelek véleménye alapján.  

 

2014. szeptember 16.

Bátorság mackók a Providenttől

Több mint 800 játék mackót ajándékoztak a Provident Pénzügyi Zrt. munkatársai a Bátor Táborban gyógyuló beteg gyermekeknek. A játékokat a Gondviselés Alapítvány által foglalkoztatott megváltozott munkaképességű dolgozók készítették. A vállalat munka­társai a játékok mellett pénzadományt is gyűjtöttek a Bátor Tábor javára.

 

2014. augusztus 8.

A fenntartható fejlődés élharcosai között a Provident 

2014 júliusától a Provident Pénzügyi Zrt. is aktív tagként vesz részt a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) munkájában. A pénzügyi vállalat – Magyarország több nagyvállalata mellett – csatlakozott a szervezet által megfogalmazott fenntarthatósági alapelveket tartalmazó nyilatkozathoz. Vállalva, hogy üzleti működésében elsődleges fontosságúként kezeli és folyamatosan fejleszti a fenntartható fejlődés elveit.

 

2014. július 7.

Új csúszda és felújított játszótér a sérült gyerekeknek

Új tornyos csúszdával bővült és teljesen megújult a nagyatádi Éltes Mátyás Általános Iskola játszótere a Provident támogatásának köszönhetően.

 

2014. július 5.

Őrangyalok segítettek a zalaegerszegi kórház koraszülött intenzív osztályán

A Provident több mint 100 önkéntesének segítségével újult meg a Zala Megyei Kórház Koraszülött Intenzív Osztálya és a létesítmény udvara.

 

2014. június 30.

Őrangyalok segítettek a nyíregyházi óvodában

A Provident 120 önkéntesének segítségével újult meg a nyíregyházi Búzaszem Nyugati Óvoda Gyermekkert tagintézménye. Az óvoda a „Provident Őrangyalok 2014” pályázaton nyerte el annak a lehetőségét, hogy a szülők és az ott dolgozók a vállalat önkénteseinek segítségével szépíthessék meg gyermekek környezetét.

 

2014. június 28.

Őrangyalok jártak a karancskeszi óvodában

A Provident 70 önkéntesének segítségével újult meg a karancskeszi Százszorszép Óvoda. Az intézmény a „Provident Őrangyalok 2014” pályázaton nyerte el annak a lehetőségét, hogy a szülők és az ott dolgozók a vállalat önkénteseinek segítségével szépíthessék meg a gyermekek környezetét.

 

2014. június 21.

Önkéntes munka a gyermekekért: Őrangyalok segítettek Várpalotán

A Provident 80 önkéntesének segítségével újult meg a várpalotai Bartos Sándor Óvoda, Általános és Gyógypedagógiai Iskola környezete. A vállalat munkatársai emellett sportrendezvénnyel is kedveskedtek a gyermekeknek.

Őrangyalok jártak a gyulai iskolában

Több mint 100 önkéntes újította fel a Békés Megyei Harruckern János Középiskola Gyógypedagógiai Intézményegységének kerti játékait és udvarát a hétvégén.

Őrangyalok a Stadion Úti Óvodában

Több mint 70 önkéntes újította fel a Miskolci Diósgyőri Óvoda Stadion Sport Tagóvoda kerti játékait, homokozóját és udvarát a hétvégén.2014. június 16.

Önkéntesek segítségével épültek pillekő játékok a Hétszínvirág Óvodában

Közel 120 önkéntes épített használt műanyagflakonok felhasználásával színes kültéri játékokat és vidám absztrakt formákat a szolnoki Hétszínvirág Óvoda udvarán a hétvégén. Az óvoda a „Provident Őrangyalok 2014” pályázaton nyerte el annak a lehetőségét, hogy a szülők, az ott dolgozók és a Provident önkénteseinek segítségével úgynevezett pillekövek megalkotásával szépíthessék meg a játszóterületet a gyermekek számára.2014. június 14.

50 000 ügyfél szavazata alapján indul az önkéntesség hónapja a Providentnél

Június 14-én indul az önkéntesség hónapja a Providentnél. A vállalat ügyfeleinek közel ötvenezer szavazata alapján, a Provident anyagi támogatással és közel 1000 önkéntes munkájával valósít meg nagyszabású akciókat az ország minden régiójában

 

2014. május 27.

A Bátor Tábort segíti a Provident

A beteg gyermekek gyógyulását élménytáboroztatással segítő Bátor Tábor támogatója lett a Provident Pénzügyi Zrt.. Az erről szóló együttműködési megállapodást Szirmák Botond, a Provident vezérigazgatója és Küllői Péter, a Bátor Tábor Alapítvány kuratóriumai elnöke írta alá.

 

2014. május 28.

Kerekesszékben az esélyegyenlőség ünnepén

Kilencedik éve támogatja a HBLF Kerekesszékes Kosárlabda Bajnokságát a Provident

 

2014. május. 17.

AdásNap 2014 – Providentes dolgozók a mozgáskorlátozott gyermekekért

Több mint 120 Provident önkéntes segítségével szépült meg a budapesti Mozgásjavító Általános Iskola épülete és udvara május 17-én, szombaton.

 

2014. február 25.

A Provident Vezérigazgatója az Év Menedzsere

A Menedzserek Országos Szövetsége zsűrije az idén két pályázónak ítélte oda az Év Menedzsere díjat. Szirmák Botond, a Provident vezérigazgatója mellett a szentendrei székhelyű Ford Közép- és Kelet-Európai Kft. Magyarországért felelős ügyvezető igazgatója, Kővágó-Laky Andrea is az elismerésben részesült.

 

2014.január 22.

Egyre derűlátóbb a magyar!

Minden ötödik magyar gondolja úgy, hogy a következő egy évben jobb lesz az ország gazdasági helyzete, és minden harmadik megkérdezett optimistábban látja a saját háztartása anyagi helyzetét is. Magyarországon – a környező országokhoz viszonyítva – egyre kevesebben tartanak a rezsiárak növekedésétől, a lakosság négyötödét azonban továbbra is a megélhetési költségek előteremtése foglalkoztatja leginkább. A régióban a magyaroknak van a legtöbb jelzálog-hitele és kevésbé tudnak félretenni mint szomszédaik, ugyanakkor az előző félévhez képest nőtt azok aránya, akik kényelmesen tudják fizetni törlesztőrészleteiket – derül ki a Provident Pénzügyi Zrt. anyacégének hat országban, az ügyfelei körében végzett legújabb kutatásából.

 

2013. december 09.

Középiskolások pénzügyi ismeretei - Családi Kasszasikerek kutatás

A hiányos gazdasági ismereteik ellenére a gyakorlatban pénzügyileg viszonylag tudatosnak mondhatók a 16-17 éves gimnáziumi és szakközépiskolai tanulók – derül ki a Provident Pénzügyi Zrt. által működtetett Családi Kasszasikerek Program reprezentatív kutatásából. A Családi Kassza Index – a fiatalok gazdasági ismeretei felmérés eredményei szerint a középiskolások legalább kétharmada nincs tisztában olyan pénzügyi alapfogalmakkal, mint például a törlesztőrészlet, a THM, a kötvény vagy az infláció. Ugyanakkor a tanulók közel fele rendszeresen megtakarít, döntő többségük elolvassa azt, amit aláír és egyre inkább jellemző rájuk a szülők pénztárcáját kímélő költekezés, valamint a tudatos tervezés.

 

2013. november 27.

Tűzvédelmi adomány a Máltai Szeretetszolgálatnak

Ötvenegy tűzoltó készülék kerül a Magyar Máltai Szeretetszolgálat mozgáskorlátozottakat, valamint gyerekeket szállító járműveibe a Provident Pénzügyi Zrt. és a Direct Safety System adományának köszönhetően.  A járművek 1260 segítségre szoruló ember mindennapos életvitelét könnyítik meg, az adomány az ő biztonságukat teszi teljesebbé.

 

 

2013. november 27. 

Szendrői Szociális és Fejlesztő Központ

Az Ökumenikus Segélyszervezet a 2010. évi árvízi segélyezés kapcsán került kapcsolatba Szendrővel és vonzáskörzetével. A segélyszervezet a katasztrófa utáni újjáépítésen túl olyan többlépcsős felzárkózást elősegítő program megvalósításán dolgozik a térségben, mely valós esélyt jelenthet a leszakadó társadalmi rétegeknek a szegénységből való kitörésre. E felzárkózási program részeként valósult meg a most átadott Szociális és Fejlesztő Központ.
Az épületkomplexumnak egyedülálló módon része egy árvízi logisztikai központ is, melyet a Segélyszervezet a 2010-es árvízi tapasztalatok alapján, a Provident Pénzügyi Zrt. támogatásával épített fel.

 

2013. november 08.

Ügyfélkiszolgálásban ismét a legjobbak között a Provident

Összességében negyedszer, a nagyvállalati személyes ügyfélszolgálat kategóriában pedig másodszor nyert Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díjat professzionális és minőségi szolgáltatásáért a Provident Pénzügyi Zrt. A több hónapos objektív felmérés-sorozat eredményei alapján a Provident megkérdezett ügyfeleinek 98 százaléka ítélte jónak vagy kiválónak a vállalatnál tapasztalt személyes ügyfélkezelést, és 96 százalékuk volt elégedett a telefonon kapott tájékoztatással is, ami a call centerek kategóriájában idén a második legjobb eredmény.

 

2013. október 11.

Újra Fogyatékosság-barát Munkahely lett a Provident

Másodszor nyerte el a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést a Provident Pénzügyi Zrt. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Amerikai Kereskedelmi Kamara, a Szövetség a Kiválóságért Egyesület és a Salva Vita Alapítvány által adományozott díjat a megváltozott munkaképességű kollégákért tett erőfeszítéseiért vehette át a társaság. A pénzügyi vállalat jelenleg közel 230 megváltozott munkaképességű kollégát foglalkoztat, és továbbra is örömmel fogadja a fogyatékossággal élők jelentkezését az álláshirdetéseire.

 

Korábbi sajtóközlemények:


Optimistább lett a magyar? - A Provident anyacégének 6 országra kiterjedő felmérése - 2013. július 22.

A legjobb márkák között a Provident - Superbrands 2013 elismerés - 2013. június 13.

Családbarát Munkahely - 2013. június 03.

Tisztújító gyűlés a Pénzügyi Vállalkozások Országos Egyesületénél - társelnök: Horváth Attila Péter, a Provident gazdasági igazgatója - 2013. május 23.

Összefogás: 120 db GPS készüléket kap a Mentőszolgálat - 2013. május 22.

Gallup: A világ legjobb munkáltatói között a Provident - 2013. május 13.

Adásnap 2013 - A Provident a mozgáskorlátozott gyermekeknek segít - 2013. május 11.

Játszva tanult gazdasági ismeretek - ELTE Bibó állampolgári nevelés tábora a Provident Családi Kasszasikerek támogatásával - 2013. május 08.

Provident 1% kampány eredmény - 2013. április 25. 

Provident 1% kampány kiírás - 2013. március 26.

Akcióban a Provident Őrangyalok