Nemzetközi elismerés a Providentnek

A nemzetközi ACQ Magazin a Provident Pénzügyi Zrt.-t választotta az év kelet-közép-európai pénzügyi szolgáltatójának. A szaklap, melynek olvasói köre főként gazdasági szakemberekből és vállalatvezetőkből áll, 2006 óta díjaz olyan innovatív vállalatokat, melyek egyedülálló és hatékony megoldásokat alkalmaznak, valamint tevékenységükkel példaként szolgálhatnak a szektor más szervezetei számára.  Az ACQ Magazin a közel 200 ezer olvasója körében végzett felmérés alapján 2016-ban a magyar Providentet választotta a régió pénzügyi szolgáltatójának. A Provident Pénzügyi Zrt. az Eastern and Central Europe – Company of the Year (Financial services) díjban részesült. Egyúttal Szirmák Botond, a Provident vezérigazgatója innovatív vállalatvezetési megoldásainak köszönhetően a magazin „Gamechanger of the Year” díjában részesült.

„Rendkívüli elismerést jelent számunkra, hogy ebben a nemzetközi szinten is jegyzett díjban részesült vállalatunk. Az év kelet-közép-európai pénzügyi szolgáltatójának lenni komoly megtiszteltetés, amely az elmúlt 15 év megfeszített munkájának eredménye, és erre velem együtt mind a 3500 munkatársunk joggal lehet büszke” – mondta el Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.