Technikai paraméterek

Honlapunk használhatóságának sajátosságai

Honlapunk a különböző típusú böngészőkben egyformán jól működik, mivel kialakítását a legfrissebb szabványok szigorú betartásával végeztük el. Néhány felhasználó számára oldalaink olvashatósága könnyebbé válhat, amennyiben megnöveli a honlap szövegének a méretét. Ezt a böngésző beállításának megváltoztatásával tudja megtenni, a böngésző típusától függően eltérő módon. Többnyire a „Nézet" vagy az „Eszközök" menüben kell kiválasztani a „Szövegméret", a „Szöveg méretének nagyítása" vagy a „Nagyítás" menüpontot.

Honlapunk automatikusan felismeri a használt böngésző nyelvi beállításait. A táblázatok és a különböző alakzatok bejárása (a tabulátor billentyű használata esetén) azok logikus sorrendjében működik.

Az oldaltérkép minden oldalról elérhető.

Technikai részletek

Honlapunkon 100%-ban CSS technológiát használunk, azaz oldalaink nem tartalmaznak elrendezési célt szolgáló táblázatokat és kereteket. Honlapunk olvasható és használható olyan böngészőkön keresztül is ahol a stílusok nem támogatottak. Honlapunk megfelel az alábbi szabványoknak: WAI's Web Content Accessibility Guidelines és a UK's Disability Discrimination Act 1995.