Provident Társadalmi Hasznosság Díj ismertető

Provident Társadalmi Hasznosság Díj

A Provident Pénzügyi Zrt. és a Figyelő gazdasági hetilap által 2014-ben alapított Provident Társadalmi Hasznosság Díj minden évben a Figyelő TOP 200 Gálán kerül átadásra. Olyan vállalatokat ismer el, melyek innovatív és fenntartható válaszokat nyújtanak társadalmi, környezeti kihívásokra, és legjobb gyakorlatként is helytálló termékeket vagy szolgáltatásokat hoznak létre, különösen az infrastruktúra- és vállalkozásfejlesztés, megújuló energia, fenntartható élelmezés, oktatás, egészségügy és kultúra területén.

A Provident Társadalmi Hasznosság Díj szakmai partnere a felelős vállalatirányítás iránt elkötelezett cégeket és vezetőket összefogó Hungarian Business Leaders Forum.

A díjazottakat minden évben a hazai gazdaság és közélet kiemelkedő szereplőiből álló kuratórium választja ki.

A Provident Társadalmi Hasznosság Díj nyertesei

2018                a magas minőségű, innovatív készítményeivel, tisztességes üzleti magatartásával példaként szolgáló Béres Gyógyszergyár Zrt.

2017                a környezetvédelem és hagyományőrzés mellett elkötelezett „Katica Tanya” családbarát élményközpont

2016                a környezetbarát vízgazdálkodás terén kimagasló eredményeket felmutató Aquaprofit Zrt.

2015                a környezeti és üzleti fenntarthatóság és transzparenciára terén élenjáró Hajtás Pajtás biciklis futárszolgálat

2014                a minőségi könyvkiadás melletti elkötelezett Kossuth Könyvkiadó

 

Az IPF csoport tagjaként célunk, hogy kiváló munkatársainkkal, felelős hitelezőként, kiszámítható és átlátható pénzügyi megoldásokkal szolgáljuk ügyfeleink mindennapi igényeit, bővítve ezáltal a magyar háztartások lehetőségeit.