Otthoni Szolgáltatás

A hagyományos átutalással folyósított termékünkön túl a magyar piacon egyedülálló szolgáltatást kínálunk. A szolgáltatás az Otthoni Szolgáltatás, amelyet külön díj ellenében vehetnek igénybe ügyfeleink, így egyszerűen, gyorsan és készpénzben juthat a kölcsönhöz.

A Provident Otthoni Szolgáltatása az Ön kényelmét szolgálja: munkatársunk az otthonában keresi fel Önt, így a hitelbírálathoz kapcsolódó ügyintézés, illetve pozitív hitelbírálat esetén a szerződés megkötése, a kölcsönösszeg átadása, valamint a törlesztőrészletek befizetése is az Ön otthonában történik. 

Miért igényelje a Provident Otthoni Szolgáltatást? 

 

Kényelmes

- nem kell bankba utazni
- nem kell sorban állni  
- nem kell a munkahelyről elkéredzkedni

A Provident Otthoni Szolgáltatás egyik legnagyobb előnye, hogy a teljes ügyintézés az Ön otthonában történik. Kényelmesen, a megszokott környezetében várhatja munkatársunkat.

Egyszerű, gyors kölcsönfelvétel

- nem szükséges bankszámla
- pár napon belül kézhez kapja a kölcsönt
- készpénzben
- az otthonában

Vannak helyzetek, amikor sürgősen készpénzre van szükség, de nem áll a megfelelő összeg a rendelkezésre. Ilyen esetekben nyújtanak gyors és rugalmas megoldást a Provident kölcsönei, illetve a mellé igényelt Otthoni Szolgáltatás, ugyanis pozitív hitelbírálat esetén Ön a kölcsönét néhány napon belül kézhez kapja.

Kiszámítható

- nincsenek rejtett díjak
- nincs késedelmi kamat
- területi munkatársunk a megbeszélt időpontban keresi fel otthonában 
- akár hétvégén vagy a banki nyitvatartási időn túl is

Feltételeink egyszerűek, könnyen átláthatóak. Váratlan kiadás esetén munkatársaink akár hétvégén is a rendelkezésére állnak.

Gondoskodunk Önről


- a látogatások alkalmával mindig meg tudja beszélni területi munkatársunkkal a felmerülő kérdéseket

Többet szeretne tudni kölcsöneinkről?

Ha érdeklik a Provident kölcsönök főbb jellemzői, az igénylés feltételei illetve a hiteligénylés folyamata, kérjük kattintson ide: Kölcsöneinkről

Érdekli a hiteligénylés folyamata?

Ha szeretne a hiteligénylés feltételeiről és módjáról, illetve a hiteligényléséhez szükséges dokumentumok köréről tájékoztatást kapni, kérjük olvassa el tájékoztatónkat: Tájékoztató