Előrelátó Csomag

A Provident opcionális szolgáltatást is kínál ügyfelei részére, amely külön díj ellenében vehető igénybe provident kölcsöne mellé.  Az szolgáltatás neve Előrelátó Csomag

A Provident Előrelátó Csomagja számos élethelyzetre nyújthat megoldást. Az Előrelátó Csomag egy halál esetére szóló tartozás-elengedési szolgáltatás, amely ezen felül tartalmaz még egy meghosszabbított elállási/felmondási lehetőséget, illetve tartalmaz egy, az ügyfélre vonatkozó csoportos élet- és balesetbiztosítást is.

Miért igényelje a Provident Előrelátó Csomagját? 

Biztonságos

Az Előrelátó Csomag igénybevétele esetén a Provident elengedi az ügyfélnek a halála napján fennálló tartozását, mely azt jelenti, hogy az elhunyt ügyfél örökösét semmilyen fizetési kötelezettség sem terheli a Providenttel szemben.


Meghosszabbított elállási / felmondási lehetőség

Az Előrelátó Csomag igénybevétele esetén az ügyfél a jogszabályban rögzített 14 nap helyett, 30 napig jogosult a kölcsönszerződéstől díjmentes elállni vagy azt felmondani.


Csoportos élet- és balesetbiztosítás

Az Előrelátó Csomag tartalmaz egy ügyfélre vonatkozó csoportos élet- és balesetbiztosítást, mely a leggyakoribb baleseti kockázatokra is anyagi fedezetet nyújt.

 

 

Provident Előrelátó csomag tartalmaz egy csoportos biztosítás keretében nyújtott egyéni élet- és balesetbiztosítást is. Az ehhez kapcsolódó csatlakozási nyilatkozat és tájékoztató az alábbi linken érhető el:
Biztosítási feltételek
Biztosítási tájékoztató
IPID

A bejelentéshez szükséges – baleseti vagy haláleseti kárbejelentő az alábbi linkekre kattintva érheti el:
AEGON baleseti bejelentő
AEGON haláleseti bejelentő
UNION szolgáltatás bejelentő

 

Többet szeretne tudni kölcsöneinkről?

Ha érdeklik a Provident kölcsönök főbb jellemzői, az igénylés feltételei illetve a hiteligénylés folyamata, kérjük kattintson ide: Kölcsöneinkről

Érdekli a hiteligénylés folyamata?

Ha szeretne a hiteligénylés feltételeiről és módjáról, illetve a hiteligényléséhez szükséges dokumentumok köréről tájékoztatást kapni, kérjük olvassa el tájékoztatónkat: Tájékoztató