Szolgáltatások

Miért érdemes a Provident szolgáltatásait választani?

A Provident Előrelátó Csomagja, Otthoni vagy Instant Szolgáltatása az Ön biztonságát és kényelmét biztosítják. Szolgáltatásaink külön díj ellenében vehetők igénybe akár a Provident heti kölcsöne , havi törlesztésű kölcsöne vagy akár MobilON kölcsöne mellé.

Előrelátó Csomag

A Provident Előrelátó Csomagja az ügyfél halála esetére szóló tartozáselengedési szolgáltatás. Az Előrelátó Csomag tartalmaz egy meghosszabbított elállási/felmondási lehetőséget, illetve egy, az ügyfélre vonatkozó csoportos élet- és balesetbiztosítást is.

Tudjon meg többet a Provident Előrelátó Csomagjáról!

Otthoni Szolgáltatás

A Provident Otthoni Szolgáltatásának igénybevételével gyorsan, saját otthonában juthat készpénzhez. Nem kell kimozdulnia a hitelbírálathoz kapcsolódó ügyintézéshez: munkatársunk az otthonában keresi fel Önt, pozitív hitelbírálat esetén a szerződés megkötése, a kölcsön összegének átadása, valamint a törlesztőrészletek megfizetése is az Ön otthonában történik.

Tudjon meg többet a Provident Otthoni Szolgáltatásáról!

Instant Szolgáltatás

A Provident az általa nyújtott MobilON kölcsön mellé külön díj ellenében ún. Instant Szolgáltatást is kínál, melynek igénybevétele esetén online kölcsönajánlat után, akár aznap saját otthonában juthat készpénzhez. 

Tudjon meg többet a Provident Instant Szolgáltatásáról!