Hitelkalkulátor

A 40 000 Ft-tól –  1 500 000 Ft-ig igénybe vehető fedezet nélküli Provident személyi kölcsönt gyors hitelbírálat után a teljes futamidő alatt fix törlesztő részletekkel, rejtett és extra költségek, kamatváltozás, illetve THM változás nélkül fizetheti vissza.

Hogyan működik a kalkulátor?

A csúszka segítségével adja meg a felvenni kívánt személyi kölcsön összegét. Ezután a kalkulátor megjeleníti az Ön által megadott kölcsönösszegre vonatkozó valamennyi lehetőséget, így még az igénylés előtt információt kaphat a felvenni kívánt kölcsön részleteiről. A táblázatban szereplő egyes adatokról a kérdőjelekre kattintva kaphat bővebb tájékoztatást. A Provident hitelkalkulátor a felvenni kívánt összeg megadása után az alábbi információkat mutatja meg az Ön számára:

• Futamidő
• Törlesztés összege és gyakorisága
• Kamat
• THM
• Teljes visszafizetendő összeg
• Igénylés esetén az Otthoni Szolgáltatás díj
• Igénylés esetén az Előrelátó Csomag díj

Miért jó a hitelkalkulátor?

A Provident hitelkalkulátora segít Önnek megtalálni a legkedvezőbb hitelkonstrukciót és tájékoztatást nyújt az Ön által igényelni kívánt kölcsönösszeg összes felmerülő költségéről. A kalkulátorral kiszámolhatja saját igényeihez szabottan, hogy a személyi kölcsönt mekkora heti törlesztőrészlet terheli, illetve ez mennyiben változik, ha külön díj ellenében igénybe veszi a Provident Otthoni Szolgáltatását vagy az Előrelátó Csomagot. A kalkulátor használata semmilyen kötöttséggel vagy költséggel nem jár az Ön számára.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a hitelkalkulátor segítségével kiszámolt törlesztési adatok és a táblázatban szereplő összegek csak tájékoztató jellegűek.

Mekkora összegre van szüksége?

Hogyan működik a kalkulátor?

1. Válassza ki a felvenni kívánt összeget

2. Válassza ki a törlesztés rendszerességét

3. Ha otthonában szeretné megkapni a kölcsönt, válassza az Otthoni Szolgáltatást

4. Ha igénybe kívánja venni az Előrelátó Csomagot, úgy kérjük jelölje igényét

5. Válassza ki a törlesztés futamidejét

 Provident fogalomtár