Bővül és átalakul a Provident termékpaletta

A változó szabályozói környezetben és az egyre erősödő versenyben folyamatosan törekszünk arra, hogy a Provident termékkínálata minél inkább megfeleljen jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink igényeinek. Korábban ezért került bevezetésre a Maxi Kölcsön, valamint időszakos jelleggel a Mini Kölcsön is. A termékekre, szolgáltatásainkra vonatkozó fejlesztéseket folytatjuk, hiszen ez sikerünk egyik alappillére. Április 20-ától az otthoni szolgáltatás mellett egy új, opcionális csomag is elérhető ügyfeleink számára. Ezen felül a kölcsöntermék vonatkozásában is változások lépnek hatályba.

• Az új Előrelátó Csomag akár a kölcsön mellé, akár az Otthoni Szolgáltatás mellett, mint további opcionális szolgáltatás is igénybe vehető, és a heti törlesztésű kölcsön vagy a havi törlesztésű kölcsön mellé is választható. Az Előrelátó Csomag különböző, az ügyfeleink életében előforduló váratlan helyzetekre nyújt biztonságot.
    • Az Előrelátó Csomag igénybevételével a jogszabály által biztosított 14 napos elállási / felmondási idő 30 napra meghosszabbodik.
      • A csomag tartalmaz egy csoportos biztosítás keretében nyújtott, ügyfélre szóló élet- és balesetbiztosítást is.
      • Azon kölcsönszerződések esetében, amelyek megkötésekor az ügyfél az Előrelátó Csomagot igénybe vette, az ügyfél halála esetén a teljes, még fennálló tartozást elengedjük, azaz nem követeljük az örökösön.
    • Az Előrelátó Csomag kedvező áron igényelhető, alacsony heti / havi díj ellenében nyújt biztonságot és ügyfélkörünk öngondoskodását is támogatja.
  • A kölcsöntermék vonatkozásában új díjtételeket vezetünk be: a piaci gyakorlattal megegyezően, a nem szerződésszerűen fizető ügyfeleknek ezentúl késedelmi kamatot kell fizetniük, valamint egyéb, tevékenység alapú díjakat is bevezetünk. Fontos, hogy a kölcsönszerződésnek megfelelően törlesztő ügyfeleink terhei nem emelkednek és kizárólag a szerződéstől eltérő eljárásért illetve szolgáltatásért kell külön díjat fizetniük (pl. utalás helyett bankfiókban történő személyes befizetésért külön díjat számítunk fel).

Az Otthoni Szolgáltatást igénybevevő ügyfeleink továbbra is mentesülnek a késedelmi kamat, késedelmi díj megfizetése alól.