KÖZLEMÉNY

Tisztelt Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormány 47/2020. (III. 18.) Korm. rendelete fizetési moratóriumot vezetett be a 2020. március 18. napján fennálló kölcsönökre.
A kölcsönszerződésből eredő tőke, kamat-, illetve díjfizetési kötelezettség akként módosul, hogy az ügyfél a szerződésből eredő tőke-, kamat-, illetve díjfizetési kötelezettsége teljesítésére fizetési haladékot kap (fizetési moratórium). A fizetési moratórium 2020. december 31-éig tart. A fizetési moratórium nem érinti az ügyfél azon jogát, hogy az eredeti szerződési feltételek szerint teljesítsen.
Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Kormány 47/2020. (III. 18.) számú rendeletében foglaltakra tekintettel, Társaságunk jelenleg azon dolgozik, hogy olyan kölcsönajánlattal álljon elő, amely megfelel a vonatkozó jogszabályi előírásoknak és ügyfeleink számára is kedvező. Az új termékkonstrukció kifejlesztésig, sajnálatosan nem áll módunkban kölcsönt nyújtani.

Folyamatosan változó helyzethez és kormányzati intézkedésekhez igazodva mindent megteszünk annak érdekében, hogy maradéktalanul megfeleljünk a szabályoknak és biztosítsuk ügyfeleink kiszolgálását.

Továbbá tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket , hogy a járványügyi helyzetre tekintettel, a koronavírus terjedésének csökkentése érdekében, a 1082 Budapest, Kisfaludy u. 32-38. szám alatti telephelyén a személyes ügyfélfogadás 2020. március 16. napjától kezdődően ideiglenesen szünetel.
Ugyanakkor a Provident Pénzügyi Zrt. a hozzá érkezett jelzéseket, kérelmeket, bejelentéseket telefonos, elektronikus és postai úton továbbra is fogadja.
Ha befizetni szeretne, kérjük, válassza az átutalást saját netbankján keresztül. Fontos, hogy az átutalás közleményében a szerződésszámot tüntesse fel.
Ha igazolást szeretne átvenni, azt postai úton vagy e-mail útján megküldjük.
Ha panaszt szeretne tenni, vagy a hátralékáról/egyenlegéről érdeklődne, kérjük, elektronikus úton küldje meg részünkre a provident@provident.hu címre bejelentését, vagy hívja az ingyenesen hívható telefonszámunkat 06 80 60 60 60.

Elérhetőségeink:
Ingyenesen hívható telefonszám: 06 80 60 60 60
E-mail cím: provident@provident.hu 
Levelezési cím: Provident Pénzügyi Zrt., 1082 Budapest, Futó u. 47-53.
Honlap: www.provident.hu

Megértésüket köszönjük!