Provident Gondtalan Ünnepek kölcsön

Gyors segítségre van szüksége még az ünnepek előtt? Vegye fel idén, a törlesztést kezdje jövőre!

Provident kölcsön 8 hetes halasztott törlesztéssel segíthet Önnek, ráadásul a kölcsön 8 hétig törlesztés- és kamatmentes. Válassza a szebbet, a nagyobbat, a jobbat!

2016. november 16 - 2016. december 13. 

Provident Gondtalan Ünnepek kölcsön 8 hetes halasztott törlesztéssel: Provident Pénzügyi Zrt. („Provident”) halasztott törlesztésű kölcsöne 30.000 Ft és 280.000 Ft kölcsönösszeg között érhető el és más, Provident által meghirdetett kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze.

Az első törlesztőrészlet a kölcsönszerződés hatályba lépésétől (vagyis a kölcsönösszeg Ügyfél bankszámláján történő jóváírásától vagy Otthoni Szolgáltatás igénybevétele esetén a kölcsönösszeg Ügyfél részére történő átadásától) számított 64. naptól válik esedékessé, eddig az időpontig az Ügyfélnek nem kell elkezdeni a tőkét törleszteni, illetve kamat sem kerül felszámításra.

Gondtalan Ünnepek kölcsönhöz tartozó Kondíciós lista és Heti törlesztőtábla (8+52 hetes futamidő) 


Általános szerződéses dokumentumokhoz kattintson ide, a promócióhoz tartozó kiegészítő szerződéses dokumentumok letöltéséhez kattintson az alábbi linkekre:
Kölcsönszerződés módosítása
Otthoni Szolgáltatás nyújtására vonatkozó megbízási szerződés módosítása - (külön díj ellenében opcionálisan választható a Provident kölcsöne mellé)
Előrelátó Csomagra vonatkozó kiegészítő megállapodás  - (külön díj ellenében opcionálisan választható a Provident kölcsöne mellé)

További részletekért, kérjük olvassa el szabályzatunkat!

Kellemes ünnepeket kívánunk!
Provident 

 

Mekkora összegre van szüksége?

Hogyan működik a kalkulátor?

1. Válassza ki a felvenni kívánt összeget

2. Válassza ki a törlesztés rendszerességét

3. Ha otthonában szeretné megkapni a kölcsönt, válassza az Otthoni Szolgáltatást

4. Ha igénybe kívánja venni az Előrelátó Csomagot, úgy kérjük jelölje igényét

5. Válassza ki a törlesztés futamidejét

 Provident fogalomtár