Provident fogalomtár

• Futamidő: A törlesztés teljes futamideje.

• Törlesztés összege és gyakorisága: Az adott kölcsönre vonatkozó törlesztőrészlet nagysága forintban és a fizetés gyakorisága.

• Utolsó törlesztőrészlet összege: A felvett kölcsön után az utolsó esedékességkor fizetendő kamat, díjak és tőketörlesztés együttes összege.

• Kamat: Az adott kölcsön futamidejére vonatkozó teljes rögzített kamat összege forintban.

• THM: Teljes Hiteldíj Mutató, melynek rendeltetése, hogy nemcsak a kamatot, hanem az összes felmerülő díjat figyelembe véve mutassa meg a fogyasztónak, mennyibe kerül a hitele. Annak ellenére, hogy a THM értékét százalékban fejezik ki, ez a százalék nem azonos az eredetileg felvett kölcsön összege után fizetendő kamattal.

• Teljes visszafizetendő összeg: A kölcsön teljes futamideje alatt visszafizetett teljes összeg, azaz a törlesztő részletek összege forintban. Amennyiben az otthoni szolgáltatást is igénybe veszi, úgy ez az összeg az otthoni szolgáltatás díját is tartalmazza.

• Igénylés esetén az Otthoni Szolgáltatás díja: Otthoni Szolgáltatás igénylése esetén képviselőnk személyesen adja át a kölcsönt készpénzben, az ügyfél otthonában, és a törlesztés is készpénzben, személyesen történik.

Igénylés esetén az Előrelátó Csomag díja: Előrelátó Csomagunk választása esetén a Provident elengedi az ügyfélnek a halála napján fennálló tartozását, az ügyfél a kölcsönszerződéstől 30 napon belül díjmentesen elállhat, illetve felmondhatja azt, illetve a Csomag tartalmaz egy ügyfélre vonatkozó csoportos élet- és balesetbiztosítást is.
 


Többet szeretne tudni kölcsöneinkről?

Ha érdeklik a Provident kölcsönök főbb jellemzői, az igénylés feltételei illetve a hiteligénylés folyamata, kérjük kattintson ide: Kölcsöneinkről

Az Otthoni Szolgáltatásról szeretne tájékozódni?

Amennyiben a Provident Otthoni Szolgáltatásáról szeretne még több információt és bővebb tájékoztatást kapni, kérjük kattintson ide: Otthoni Szolgáltatás

Érdekli a hiteligénylés folyamata?

Ha szeretne a hiteligénylés feltételeiről és módjáról, illetve a hiteligényléséhez szükséges dokumentumok köréről tájékoztatást kapni, kérjük olvassa el tájékoztatónkat: Tájékoztató