Provigyémánt program szabályzat

A Provident Pénzügyi Zrt. a leghűségesebb ügyfelei számára ProviGyémánt programot indít, mely 2023. július 11. és 2023. december 31. között tart.

A programban azon ügyfelek vehetnek részt, akik:

  • 2023. július 3-án legalább egy aktív* kölcsönszerződéssel rendelkeznek, ÉS
  • 2018. július 2. és 2023. július 3. között legalább 10 kölcsönszerződést kötöttek a Providenttel, és ezek egyikétől sem álltak el, illetve egyiket sem mondták fel a szerződéskötéstől számított 14, Előrelátó csomag igénybevétele esetén 30 napon belül, és azok a Társaság részéről sem kerültek felmondásra ÉS
  • 2023. július 3. napján az aktív kölcsönszerződése alapján fennálló, lejárt tartozásának összege, amennyiben pedig több aktív szerződése van, úgy ezek együttes összege nem haladja meg heti kölcsön esetén a 4 heti, a havi kölcsön esetén pedig az 1 havi törlesztőrészletnek megfelelő összeget.

* Aktív kölcsönszerződésnek minősül az a kölcsönszerződés, amely alapján a fennálló kölcsöntartozás nem került még rendezésre, illetve amely nem került felmondásra.

A ProviGyémánt programban résztvevő ügyfelek részére a Társaság az alábbi előnyöket biztosítja:

  • Ingyenesen hívható VIP ügyfélszolgálat a 06 80 44 20 80-as telefonszámon, ahol a Társaság munkatársai kizárólag a ProviGyémánt ügyfelek kéréseit, panaszait fogadják és kezelik.

    Számíthat Ránk tanácsadó vonal a 06 80 911 611-es telefonszámon, melyen független tanácsadók* állnak a ProviGyémánt ügyfelek és közeli hozzátartozóik rendelkezésére, hogy magánéleti, jogi vagy pénzügyi kérdéseikben, problémáikban nyújtsanak segítséget.

  • Csak a ProviGyémánt ügyfeleknek szóló különleges ajánlatok, akciók.

* A szolgáltatást a CGP Europe Kft. (székhely: 1024 Budapest, Ady Endre utca 19., cégjegyzékszám: 01-09-965048) nyújtja.

A programmal kapcsolatos további információ a www.provident.hu/provigyemant oldalon található