Provident Bizalom Heti és Havi kölcsön 2019. április 23. és 2019. július 8. napja között kifutott ügyfelek részére

A Provident Pénzügyi Zrt. (a továbbiakban: „Provident”) amennyiben a szerződéskötésre 2019. október 22. napja és 2019. november 11. napja között sor kerül, akció keretében a Provident Bizalom Heti és Havi kölcsönt az alábbiakban részletezett feltételeknek megfelelő, korábbi ügyfelei számára is elérhetővé teszi. 

A Provident Bizalom Heti és Havi kölcsönre a fentiekben rögzített időszakban a Provident azon korábbi ügyfelei is jogosultak lehetnek, akik:

• kölcsönigénylési szándékuk jelzésének időpontjában nem állnak kölcsönjogviszonyban a Providenttel (aktív kölcsönjogviszonyból eredően nem áll fenn tartozásuk), UGYANAKKOR

korábban a Provident ügyfelei voltak, és az utolsó kölcsönjogviszonyból eredő tartozásukat (ide nem értve a Provident által felmondott és azt követően rendezett kölcsönszerződéseket) 2019. április 23. és 2019. július 8. napja között fizették vissza a Provident részére. 

A fenti feltételeknek megfelelő ügyfelek 2019. október 22. és 2019. november 11. napja között vehetnek fel Provident Bizalom Heti vagy Provident Bizalom Havi kölcsönt, azaz a szerződéskötésnek ezen időszakban kell megtörténnie.   

 

A Provident Bizalom Heti és Havi kölcsönök főbb jellemzői: 

 

 

Provident Bizalom Heti Kölcsön

Provident Bizalom Havi Kölcsön

Igényelhető kölcsönösszeg

100.000 Ft – 570.000 Ft

100.000 – 1.500.000 Ft

Futamidő

110 hét

30 hónap

Törlesztés gyakorisága

heti

havi

Éves ügyleti kamat

17,28%

17,44%

THM

18,8%

18,9%


A Provident Bizalom Heti és Havi kölcsön további jellemzői:
 
• szabad felhasználású
• kezes és fedezet nélkül igényelhető
• a törlesztőrészletek a teljes futamidő alatt változatlanok (csak az utolsó törlesztőrészlet tér el), 
• nincs árfolyam- vagy kamatkockázat
• a kölcsön folyósítása és a törlesztőrészletek megfizetése banki átutalás útján történik (kivéve otthoni szolgáltatás igénylése esetén)

A Provident Bizalom Heti és Havi kölcsön mellé is igénybe vehető külön díj ellenében gyors és kényelmes Otthoni Szolgáltatásunk, illetve Előrelátó Csomagunk! A Provident Bizalom Kölcsön mellé most az Otthoni Szolgáltatás kedvezményes áron igényelhető!

Az igénylés feltételei:

• legalább 18 éves életkor, cselekvőképesség
• bejelentett magyarországi lakcím
• igazolt, rendszeres jövedelem 
• érvényes azonosító okmány
• saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla, ideértve azt a bankszámlát is, amely felett korlátlan rendelkezési joga van az igénylőnek (kivéve, ha az ügyfél az otthoni szolgáltatást igénybe veszi).

Hiteligénylés folyamata:

• A hiteligénylés telefonos ügyfélszolgálatunkon, vagy internetes weboldalunkon a "Visszahívást kérek" gombra kattintva lehetséges.
• Munkatársunk a telefonos egyeztetés során tájékoztatja a kölcsön feltételeiről és jellemzőiről, valamint felveszi a hitelbírálat első lépcsőjéhez szükséges adatokat.
• A hitelbírálat előkészítése és a szerződéskötés előre egyeztetett időpontban a Provident kirendeltségén (hitelpontokban) történik (az időpont egyeztetésre a telefonos tájékoztatás során kerül sor).
• A kölcsön pozitív hitelbírálat esetén, a szerződéskötést követően 10 munkanapon belül kerül átutalásra az ügyfél bankszámlájára.
Teherviselő képességének alapos értékelésével csak akkora kölcsönt igényeljen és vegyen fel, ami Ön által visszafizethető. A nem kellően átgondolt és a kockázatviselési képességét meghaladó kölcsön felvétele teherbíró képességét meghaladó eladósodáshoz
vezethet.

A Provident Bizalom Heti és Havi Kölcsön paramétereiről, a tőkeösszeget terhelő kamatról, díjakról, a törlesztőrészletekről itt tájékozódhat:

Törlesztőtábla
Bizalom Heti Kölcsön Kondíciós lista
Bizalom Heti Kölcsön Kondíciós lista Otthoni Szolgáltatás igénylése esetén - (külön díj ellenében opcionálisan választható a Provident Bizalom Heti kölcsöne mellé)
Bizalom Havi Kölcsön Kondíciós lista
Bizalom Havi Kölcsön Kondíciós lista Otthoni szolgáltatás igénylése esetén - (külön díj ellenében opcionálisan választható a Provident Bizalom Havi kölcsöne mellé)