Kölcsöneinkről

Miért választja jelenleg is több mint 300 000 ügyfél a Provident kölcsönét?

Mert a Provident már 14 éve meghatározó szereplője a hazai személyi kölcsönök piacának. Kis összegű, rövid lejáratú, fedezet nélküli, szabad felhasználású kölcsönünk bármilyen élethelyzetben az Ön rendelkezésére áll.

A Provident kiszámítható kölcsönei alternatív lehetőségeket nyújthatnak a piacon szereplő pénzügyi szolgáltatók, pénzintézetek, bankok hitelkártyás konstrukciói mellett is.

A kölcsönök törlesztőrészletei a teljes futamidő alatt változatlanok. Nincsenek rejtett és extra költségek, illetve a kamat és a THM sem változik.


Esküvő, családi nyaralás, iskolakezdés, váratlan kiadás?

Vagy csak egyszerűen készpénzre van szüksége?

A megoldás lehet Önnek a Provident szabad felhasználású kölcsöne.

A Provident megkönnyítheti Önnek a döntést és hatékony segítséget nyújthat elképzelései gyors megvalósításában.


Szeretne pénzhez jutni?

A Provident által kínált kölcsön – pozitív hitelbírálat esetén - egy összegben, banki átutalással kerül folyósításra és a visszafizetése heti rendszerességgel, szintén banki átutalással történik.

Próbálja ki hitelkalkulátorunkat, hogy megismerje kölcsöneink feltételeit, majd kérje munkatársaink segítségét. A Provident munkatársai visszahívják Önt, illetve országszerte 22 hitelpontban várják Önt személyesen is.


Nem tud tovább várni, szeretne azonnal pénzhez jutni?

Nem gond, a segítség házhoz jön! A Provident a személyi kölcsön mellé külön díj ellenében ún. Otthoni Szolgáltatás Csomagot is kínál Önnek. Az Otthoni Szolgáltatás Csomag az Ön kényelmét szolgálja: területi munkatársunk ebben az esetben Önt az otthonában keresi fel hitelbírálat és - pozitív hitelbírálat esetén - szerződéskötés céljából. Ezután a  szerződéskötéssel egyidejűleg személyesen készpénzben adja át Önnek a kölcsönt, és a heti törlesztés is készpénzben, személyesen történik az Ön otthonában. Így Ön még gyorsabban, még egyszerűbben, még kényelmesebben intézheti pénzügyeit otthonról.

Az Otthoni Szolgáltatás Csomag további előnye, hogy egyéni balesetbiztosítást is tartalmaz, mely a leggyakoribb baleseti kockázatokra nyújt anyagi fedezetet.

 

Többet szeretne tudni kölcsönünkről?

Ha érdeklik a Provident kölcsön főbb jellemzői, az igénylés feltételei illetve a hiteligénylés folyamata, kérjük kattintson ide: Kölcsönünkről

Az Otthoni Szolgáltatás Csomagról szeretne tájékozódni?

Amennyiben a Provident Otthoni Szolgáltatás Csomagjáról szeretne még több információt és bővebb tájékoztatást kapni, kérjük kattintson ide: Otthoni Szolgáltatás Csomag

Érdekli a hiteligénylés folyamata?

Ha szeretne a hiteligénylés feltételeiről és módjáról, illetve a hiteligényléséhez szükséges dokumentumok köréről tájékoztatást kapni, kérjük olvassa el tájékoztatónkat: Tájékoztató