Provident Karrier

  

 

A Provident Pénzügyi Zrt. az International Personal Finance nemzetközi vállalatcsoport részeként 2001 óta működik Magyarországon. A vállalat küldetése, hogy transzparens és fenntartható módon nyújtson kölcsönt ügyfeleinek, lehetőséget teremtve a szabályozott hitelpiacra történő belépésre. 

A magyar Provident 2300 munkavállalója révén 230.000 ügyfelet szolgál ki elsősorban kisebb összegű, rövid futamidejű, heti törlesztésű kölcsönökkel, ám a hagyományos, átutalással folyósított személyi hitel mellé a magyar piacon egyedülálló módon opcionális otthoni kiszolgálást is kínál ügyfeleinek.

2014-ben a Provident Pénzügyi Zrt. a Figyelő hetilappal közösen megalapította a Provident Társadalmi Hasznosság Díjat. Az elismerés azzal a céllal jött létre, hogy tevékenységükkel a társadalom egészére pozitív hatást gyakorló, más vállalkozások számára példát mutató cégeket ismerjen el. A Provident az elmúlt években összesen 9 alkalommal nyerte el a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban díjat, tízszer lett Superbrands díjas, és három alkalommal a Magyarország Legjobb Munkahelye címben részesült. TOP Employer díjas vállalatként fenntarthatósági, önkéntességi és wellbeing programok révén gondoskodik a munkatársak jóllétéről, hiszen az ő elégedettségük éppolyan fontos, mint az ügyfeleké. A munkatársak családias, stabil, innovatív és nemzetközi környezetben dolgoznak otthonról és az irodából egyaránt. Sokszínű közösségük összetartó és támogató, tudják, bármikor számíthatnak egymásra.

Ha csatlakozol a Providenthez, egy innovatív, nemzetközi, de családias nagyvállalat tagja leszel!