Vállalatunkról

A Provident Pénzügyi Zrt. a személyi kölcsönök piacának meghatározó szereplője. Rövid futamidejű, kis összegű kölcsönöket nyújt banki átutalás útján.

A kölcsönnyújtás mellett a Provident egy Magyarországon egyedülálló szolgáltatást is ajánl ügyfeleinek külön díj ellenében: az ún. otthoni szolgáltatás igénybevétele esetén a kölcsönigénylés és a kölcsönszerződés megkötése az igénylő otthonában történik, és ezzel egyidejűleg a kölcsön összegét a vállalat területi munkatársa készpénzben adja át, majd a heti törlesztő részletekért is személyesen keresi fel az ügyfeleket. Az Otthoni Szolgáltatás Csomag egyéni balesetbiztosítást is tartalmaz.

A Provident Financial-t 1880-ban alapították az Egyesült Királyságban; a cég 1997-ben nemzetközi terjeszkedésbe kezdett. 2007-ben a nemzetközi leányvállalatok leváltak korábbi anyavállalatukról, és a nemzetközi divízió a londoni tőzsdén jegyzett International Personal Finance-ként folytatta működését. 

Az International Personal Finance ma 8 országban (Magyarország mellett Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Mexikóban, Litvániában és Bulgáriában) több mint 2 millió ügyfélnek nyújt szolgáltatást. Magyarországon 2001 májusában alakult meg a Provident Pénzügyi Rt. A sikeres növekedés eredményeként a vállalat ma közel 4000 alkalmazott és 22 hitelpont segítségével szolgálja ki ügyfeleit szerte az országban.

A Provident Pénzügyi Zrt. csatlakozott a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódex aláíróihoz és kötelező érvénnyel alávetette magát a Kódex rendelkezéseinek.

A kódexet az alábbi linken érheti el: Magatartási kódex

Küldetésünk

Az IPF csoport tagjaként célunk, hogy kiváló munkatársainkkal, felelős hitelezőként, kiszámítható és átlátható pénzügyi megoldásokkal szolgáljuk ügyfeleink mindennapi igényeit, bővítve ezáltal a magyar háztartások lehetőségeit.

 

Anyavállalatunk, az International Personal Finance honlapját az alábbi linkre kattintva érheti el:

http://www.ipfin.co.uk/

-----------------------------------------

LMH_logo_20142014-ben második alkalommal nyerte el a Legjobb Munkahely Díjat a Provident az 1000 fő feletti vállalatok kategóriában.

Legjobb munkahely 2014

--------------------------------------------

KUSZ_20142011 után ismét személyes és call center kategóriában is első helyezést ért el a Provident a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban versenyen.

 

Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban Díj 2014